Hemşerilerinden Abdullah Çavuş’a nezaket ziyareti

Yelek Kasabası Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği, Bağımsız Denetçiler Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş’u makamında ziyaret etti.

Hemşerilerinden Abdullah Çavuş’a nezaket ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yelek Kasabası Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği, Bağımsız Denetçiler Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Hüseyin Ata, Yelek Kasabası Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Maraş, Yönetim Kurulu üyesi Ümmet Şahin, Tezcan Atay, Doğan Atay, Halil Karaçoban, Birol Çavuş katıldı.

Gerçekleşen ziyarette ceviz bahçesi yapımı, köy konağı yapımı, derneğe merkez ofisi alınması ve bunların finansmanı gibi konular konuşularak istişarelerde bulundu. Gerçekleşen ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Abdullah Çavuş, “Hemşerilerimin ziyareti beni çok mutlu etti. Yaptığımız toplantıda önemli kararlar aldık. Her zaman hemşerilerimin yanında oldum, olmaya da devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

ziyaret-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.