İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Serhat Akın’a saldıran süpheliler yakalandı"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanmasıyla sonuçlanan olayın faillerinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, şüphelilerin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Serhat Akın’a saldıran süpheliler yakalandı"
Yayınlanma:

Bakan Yerlikaya, sosyal medya X hesabından yaptığı açıklamada, Serhat Akın’a yönelik saldırıya karışan şüphelilerin Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen koordineli bir operasyonla yakalandığını belirtti. Yakalanan isimler arasında, silahı kullanan O.D., motosikleti kullanan O.M., otomobil sürücüsü E.Ü., saldırganlarla hareket eden M.A. ve olay sonrası onlarla birlikte hareket eden İ.T. olduğu açıklandı.

RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında saldırıda kullanılan bir ruhsatsız tabancanın ele geçirildiğini ifade eden Bakan Yerlikaya, bu başarılı operasyon için ekiplere teşekkür etti. Olay sonrası yapılan çalışmalarda güvenlik güçlerinin hızlı ve etkin bir şekilde hareket ettiği vurgulandı.

YERLİKAYA'DAN SERHAT AKIN’A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı sonucu yaralanan Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada, "Şehir eşkıyalığına soyunanları, masum insanların canlarına kast edenleri, halkımızın huzurunu kaçıranları affetmeyeceğiz. Bunları tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi. Operasyona katılan polisleri de tebrik eden Yerlikaya, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.