Karabük'te başlayan sevgi farklı şehirlere uzanıyor

Sosyal medyada "Çılgın Mısırcı" olarak tanınan Yasin Yassıçayır, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak'ın ardından Ankara'da özel eğitimli çocukları ziyaret etti. Mısır kostümü giyen Yassıçayır ve arkadaşları, çocukları hem eğlendirdi hem de çocuklara kendi yetiştirip pişirdiği mısırlardan ikram etti.

Karabük'te başlayan sevgi farklı şehirlere uzanıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER GAMZE ERDOĞAN

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla "Çılgın Mısırcı" olarak tanınan 25 yaşındaki Yasin Yassıçayır ve arkadaşları, Ankara'da mısır dağıttı. Mısır kostümü giyen ekip, çocukları hem eğlendiriyor hem de kendi yetiştirip pişirdikleri mısırlardan onlara ikram ediyor.

ÖZEL ÇOCUKLARA MISIRLA MUTLULUK DAĞITIYOR

Karabük'te 10 yıldır pişmiş mısır satışı yapan Yasin Yassıçayır, özel eğitimli çocuklara yönelik bir eğlence programı hazırlayarak bu kez farklı bir misyon üstlendi. 81 ili gezerek özel eğitimli çocukları mutlu etmeyi hedefleyen Yassıçayır, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak'tan sonra Ankara'da da çocukları ziyaret etti.

adsiz-tasarim-2024-07-03t150655-065.jpg

BU MİSYON DOWN SENDROMLU BİR ÇOCUĞA DUYDUĞUM SEVGİYLE BAŞLADI

Ankara Mirte Dilközem Ankara Etimesgut Özel Eğitim Merkezine gelen Yassıçayır, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Bu sevgi bana Karabük'te oturduğum mahallede bir aile dostumuz olan ablamın down sendromlu çocuğunu sevmekle başladı. Tezgâhımdaki mısırlar özel çocuklara her zaman ikramımdır."

BİR SONRAKİ DURAK İSTANBUL

Yasin Yassıçayır, bir sonraki ziyaret edeceği ili anadolugazete.com.tr aracılğıyla duyurarak şunları söyledi: "Amacımız çocukların yüzünü güldürmek ve onları eğlendirmek. Bunu görmek bana yetiyor ve beni mutlu ediyor. Bir sonraki durağımız İstanbul olacak, inşallah bu proje ile tüm Türkiye'yi gezmeye devam edeceğiz."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.