Kırşehirliler Vakfı 175 öğrenciye burs verecek

Kırşehirliler Vakfı Başkanı Tuncay Tekay, Kırşehirli ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere burs imkanı sağlanacağını belirterek, "Vakfımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi, başarılı üniversite öğrencilerine burs çalışmalarını tamamlamıştır. Bu yıl aylık bin TL'den 8 ay, 175 öğrenciye yaklaşık 1 milyon 400 bin TL ödeme yapılacaktır." dedi.

Kırşehirliler Vakfı 175 öğrenciye burs verecek
Yayınlanma:
Güncelleme:

İhtiyaç sahibi Kırşehirli öğrencileri için Kırşehirliler Vakfı tarafından burs verilmesi kararlaştırılmıştı. 175 üniveriste öğrencisine burs verileceğini belirten Kırşehirliler Vakfı Başkanı Tuncay Tekay, vakfın ihtiyaç sahibi Kırşehirli öğrencilerin yanında olduğunu dile getirdi.

untitled-1-001.jpg

Başkan Tekay, Kırşehirli ihtiyaç sahibi ve başarılı 175 öğrenciye burs imkanı sağlanacağını belirterek, "Vakfımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi, başarılı üniversite öğrencilerine burs çalışmalarını tamamlamıştır. Bu yıl aylık bin TL'den 8 ay, 175 öğrenciye yaklaşık 1 milyon 400 bin TL ödeme yapılacaktır." dedi.

untitled-1.jpg

KIRŞEHİRLİLER VAKFI 175 ÖĞRENCİYE BURS VERECEK

51 hayırseverin bağışta bulunduğu aktaran Başkan Tekay, şöyle konuştu:

"Kırşehirli hayırsever iş insanları ve vakfımızın üyelerinden 51 kişi burs çalışmalarımıza destek vermişlerdir. Burs çalışmalarına destek veren başta Fazıl Köremezli olmak üzere hayırsever hemşerilerimize ve vakıf üyelerimize yine başta vakfımız yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kolları başkanlarına teşekkür ediyorum, burs alan gençlerimize başarılar dileriz. "

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.