MasterChef All Star'da ortalık birbirine girdi! Gamze gözyaşlarına hakim olmadı

MasterChef Türkiye All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Gamze ile Sergen sözlü kavga ettiler. Gamze'nin sözleri Sergeni kızdırdı.

MasterChef All Star'da ortalık birbirine girdi! Gamze gözyaşlarına hakim olmadı
Yayınlanma:

MasterChef Türkiye All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Gamze ile Sergen sözlü kavga ettiler. Gamze Takım oyunundan mağlup ayrılan Sergen'e "Karşı takımdaki yarışmacıdan korkuyorsun. Ben korkan insanla çalışmak istemem” sözlerini kullanarak sinir etti. Gamze, "Burası sizi babanızın tapulu malı değil" dedi ve ardından gözyaşlarına boğuldu. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Sergen ve Gamze arasında gerginlik yaşandı. Sergen'in sözleri karşısında sinirlenen Gamze, gözyaşlarına boğuldu.

TAHSİN VE SERGENİ KIZDIRDI

Haftanın ikinci takım oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mücadele içerisine girdiler. Dokunulmazlık oyunu sırasında bir yemekle ilgili "Bunu karşı takımda Burcu yapıyor" sözlerini söyleyerek kaybedeceğini ima eden Gamze'nin sözleri Tahsin ve Sergen'i kızmasına sebep oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Sergen, "Kesinlikle ben korkan insanla çalışmak istemem. Ben ondan korkuyorum, yemek kabul etmeyim, öyle bir dünya yok. Herkesin hiçbir şeyden korkmayın. Daha sonraki evreler için konuşuyorum. Mevzu bu teşekkürler" dedi. Ardından Gamze'yi eleme adayı yaptı.

GAMZE ELEME ADAYI OLDU

Gamze yanlış anlaşıldığını belirterek “Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Saygı duyuyorum verdiği karara ama yaptıklarının yanlış olduğunu ve izlendiği zaman dışarıdan da çok çirkin gözüktüğünü söylemek istiyorum sadece" şeklinde konuştu. Ardından Gamze Sergen'le tartıştı. Gamze, "Burası babanızın tapulu malı değil, öyle gibi davranmayın burada insanlara" dedi ve gözyaşlarına boğuldu. Gecenin sonunda ise Gamze ve Mert eleme adayı seçildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.