Meral Akşener hastaneye kaldırıldı, Mansur Yavaş geçmiş olsun mesajı yayınladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı, Mansur Yavaş geçmiş olsun mesajı yayınladı
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, viral enfeksiyon nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Başkan Yavaş, X'ten yaptığı paylaşımında "Viral enfeksiyon nedeniyle rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sn. @meral_aksener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi.

ZORLU AÇIKLAMA YAPTI

İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 24 Eylül'de yaptığı paylaşımda Meral Akşener'in rahatsızlandığını ve programlarının iptal edildiğini duyurdu.

Prof. Dr. Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"KAMUOYUMUZA… Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın (25 Eylül Pazartesi) yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir. Saygılarımızla."

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.