Meral Akşener’den 2. tur talimatı: Sahaya inin

İYİ Parti lideri Meral Akşener 28 Mayıs seçiminde kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için çalışmalar başlattı.

Meral Akşener’den 2. tur talimatı: Sahaya inin
Yayınlanma:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 28 Mayıs seçimlerinde ikinci turda yarışacak olan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi için parti teşkilatına talimat verdi. Akşener, parti yönetimi ve yeni seçilen milletvekillerine sahaya inip çalışmalara başlamalarını istedi.

Akşener, Başkanlık Divanı ve parti yetkilileriyle bir toplantı düzenledi ve seçim sonuçlarını inceledi. Henüz cumhurbaşkanı yarışının tamamlanmadığı belirtilerek, ikinci tur için atılacak adımlar değerlendirildi. Toplantıda, sandığa gitmeyen seçmenlerin yanı sıra ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a verilen oylar ve geçersiz oylar da dahil olmak üzere yaklaşık 14 milyon oyun yoğunlaştığı bölgelerin belirlenerek izlenmesi gerektiği konusunda bir fikir birliği sağlandı.

KILIÇDAROĞLU İÇİN SAHAYA İNECEKLER

Başkanlık Divanı’nda, ikinci turda iplerin sıkı tutulmasını isteyen Akşener, parti yönetimi ve yeni seçilen milletvekillerine sahaya inerek Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için çalışmaları talimatını verdi.

Sandık sayımı ve veri girişinde sonucu etkileyecek usulsüz girişimlerle 3 bin civarındaki sandık için itirazda bulunulduğu bilgisi paylaşılan Başkanlık Divanı’nda, sıkıntılı yerlerin başında Isparta’nın geldiği söylendi. İYİ Parti’nin YSK temsilcisinin bizzat Isparta’ya giderek süreci yakından takip ettiği aktarılan toplantıda, Aylin Cesur’un 35 oyla vekilliğini kaybettiği ifade edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.