MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akçay, en son Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda vergi düzenlemesine ilişkin teklif görüşmelerine katılmıştı. Ancak, sağlık durumunun bozulması üzerine hastaneye başvurdu.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hastanede yapılan detaylı tetkiklerde, Erkan Akçay’ın beyninde bir ur tespit edildi. Doktorlar, Akçay’ın pazartesi günü ameliyat edilmesine karar verdi. Ameliyat süreci ve sonrasına dair detaylar, sağlık ekibinin değerlendirmeleri doğrultusunda paylaşılacak.

MHP'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

MHP yetkilileri ve Akçay’ın yakın çevresi, kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni etti. Parti yetkilileri, Akçay’ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek, kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini açıkladı.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında dün TBMM Genel Kurulunda arbede yaşanmış; Türkoğlu'na uyarma cezası verilmişti.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.