Müsavat Dervişoğlu:" Seni kurban verdik bizi affet"

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Diyarbakır’da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin Güran için sosyal medya X hesabından bir veda mesajı yayımladı. Dervişoğlu, mesajında küçük Narin'e seslenerek af diledi ve bu tür acıların tekrarlanmaması için çalışacaklarını ifade etti.

Müsavat Dervişoğlu:" Seni kurban verdik bizi affet"
Yayınlanma:

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, paylaşımında Narin'e şu sözlerle seslendi: "Seni yaşatamadık, seni koruyamadık, seni kurban verdik. Hepimizi affet." Dervişoğlu, başka çocukların benzer bir kaderi yaşamaması için elinden geleni yapacaklarını vurguladı.

'BİZİ AFFET'

Dervişoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Narin, güzel yavrum; Seni yaşatamadık, seni koruyamadık, seni kurban verdik. Hepimizi affet… Küçük yaşında çok büyük bir kötülüğe muhatap oldun. Bunu asla hak etmedin. Bu dünyadan ukdeyle göçtün, bu yaşamdan alacağın var. Seni geri getiremeyeceğiz ama başka çocukların kaderinin senin gibi olmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. O zaman 85 milyona dert olan azabı biraz hafifletecek, ruhunu biraz olsun serinleteceğiz. Mekanın belli ki cennettir. Allah rahmet eylesin."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.