Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek’in oğluna cevap verdi

Melih Gökçek'in oğlu, AKP Ankara Milletvekili Adayı Osman Gökçek katıldığı programda Youtuber ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur’u hedef almıştı. Oğuzhan Uğur’dan Melih Gökçek’in oğluna videolu yanıt geldi.

Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek’in oğluna cevap verdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu, AKP Ankara Milletvekili Adayı Osman Gökçek, Youtuber ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur'a karşı sert ifadeler kullandı. Osman Gökçek, A Haber'deki bir programa katılarak, depremle ilgili yaptığı yardımları eleştirdi ve şu sözleri sarf etti: "Depremde geldiler 1 hafta 10 gün dezenformasyon yaptılar, şimdi deprem bölgesine giden var mı? O bölgelerde gidip hangi insana yardım ettiler?"

Bu sözlere cevap olarak, Oğuzhan Uğur Hatay'da depremzedelerle yardım çalışmaları yapmak için gittiği sırada çektiği bir videoyu paylaştı. Videoda, Osman Gökçek'in eleştirilerine yanıt veren Uğur, "Bakın neredeyiz, burası Hatay, her zaman buradayız" şeklinde konuştu.

Video, Oğuzhan Uğur'un sosyal medya hesaplarından yayınlandı ve videonun sonunda Atatürk bayrağını gösterdi. Bu olay sonrası, Osman Gökçek ve Oğuzhan Uğur arasındaki gerilim sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Oğuzhan Uğur, deprem felaketlerinde hızlı ve etkili bir şekilde yardım faaliyetlerine başlamış ve bu nedenle son dönemde iktidarın dikkatini çekmişti.

ekran-goruntusu-06-05-2023-09-03-20.webp

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.