Osman Gökçek kimdir? Melih Gökçeğin oğlu Osman Gökçek hakkında bilinmeyenler

Osman Gökçek kimdir? Melih Gökçeğin oğlu Osman Gökçek'in hayatı merak ediliyor. İşte detaylar...

Osman Gökçek kimdir? Melih Gökçeğin oğlu Osman Gökçek hakkında bilinmeyenler
Yayınlanma:

Osman Gökçek, Ankara'da 12 Ekim 1983 tarihinde dünyaya geldi.

Annesi Nevin Gökçek, babası ise Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı olan Melih Gökçek'tir. Osman Gökçek'in ağabeyi bulunmaktadır. Abisinin ismi Ahmet Gökçek'tir. İlkokul eğitimini Hamdullah Suphi İlkokulu'nda, ortaokul eğitimini TED Ankara Koleji'nde ve lise eğitimini ise Samanyolu Koleji'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nde tamamlayarak mezun olmuştur.

Osman Gökçek, 2002 yılında kurulan Keçiören Gençlik Derneği'nde başkanlık görevini üstlenmiştir. 2006 yılında ise Çankaya Gönüllüleri Derneği Başkanı olmuştur. Aynı zamanda "Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu" ve "Çankaya Gönüllüleri Dernek Başkanı" olarak görevine devam etmektedir.

Ayrıca, 15 gençlik derneğinin "Başkent Gençlik Federasyonu" çatısı altında birleşmesinde öncülük etmiştir. Kanal 6 televizyonunda "Var mı Gençlik Gibisi?" adlı programın yapımcılığını 12 hafta boyunca üstlenmiştir.

Resmi olmayan sonuçlar doğrultusunda 28.Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçlarına göre Osman Gökçek Ankara 2. bölgeden milletvekili seçilmiştir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.