Otomobile ormanlık alana uçtu: 2 yaralı

İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen kazada, orman yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yoldan çıkarak ormanlık alana uçtu. Kazada araçta bulunan 1'i kadın 2 kişi yaralandı.

Otomobile ormanlık alana uçtu: 2 yaralı
Yayınlanma:

Kaza, sabah saat 06.30 sıralarında Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi Davutpaşa Caddesi üzerinde gerçekleşti. 34 AFB 746 plakalı otomobilin sürücüsü, bilinmeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkarak ormanlık alana uçtu. Araç, metrelerce sürüklendikten sonra durdu. Sürücü ve araçta bulunan bir kadın yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaralıları araçtan çıkarmak için düzenek kurarak ormanlık alandan yola taşıdı. Yaralılar sedye ile ambulansa taşındı ve ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından ormanlık alana uçan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.