Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın annesi Elif Karataş son yolculuğuna uğurlandı

Prof. Dr. Mustafa Karataş Hoca’nın annesi Elif Karataş, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Karataş ailesi bu acı haberle derin bir yas yaşarken, merhume Karataş’ın cenaze namazı Fatih Camii’nde kılındı.

Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın annesi Elif Karataş son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlanma:

Elif Karataş’ın cenaze namazı, Cuma namazını müteakip İstanbul’un tarihi Fatih Camii’nde kılındı. Cenaze törenine aile fertlerinin yanı sıra birçok tanınmış isim katıldı.

MUSTAFA KARATAŞ CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

Merhume Elif Karataş’ın cenaze namazını oğlu Prof. Dr. Mustafa Karataş kıldırdı. Karataş, tören sırasında annesi için dua ederken, Gazze’de yaşanan katliamda hayatını kaybeden şehitleri de dualarında anarak, İsrail’in saldırılarını kınadı.

KARABÜK’E UĞURLANDI

Merhume Elif Karataş’ın naaşı, Fatih Camii’ndeki cenaze töreninin ardından memleketi Karabük’e uğurlandı. Karataş ailesi, anneleri Elif Karataş’ın yarın Karabük’teki 100. Yıl Mahallesi Camii’nde öğle namazını müteakip defnedileceğini duyurdu.

SEVENLERİNDEN HELALLİK İSTENDİ

Cenaze namazı sırasında, Prof. Dr. Mustafa Karataş, annesi için helallik isteyerek dua etti. Aileyi bu acılı günlerinde yalnız bırakmayan dostları ve sevenleri, merhume Elif Karataş’a son görevlerini yerine getirdi (HABER7)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.