Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı'ya 'hırsızlık' davası açtı

Televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı ile eski eşi gazeteci Nagehan Alçı arasında yeni bir dava süreci başladı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı'ya 'hırsızlık' davası açtı
Yayınlanma:

Kütahyalı, Alçı’yı 7 Haziran 2024 tarihinde ortak konutlarına girip kendisine ait cep telefonunu çalmakla suçlayarak Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Nagehan Alçı'nın cep telefonunu "yanlışlıkla aldığını" belirttiği ve telefonun kendisinde olmadığına dair mesajlar gönderdiği ifade ediliyor. Alçı'nın savunmasında ise, Kütahyalı’nın üçüncü kişilere kendisi hakkında olumsuz yorumlarda bulunduğunu, bu yorumların ispatı için cep telefonunu savcılığa teslim ettiğini belirttiği yer alıyor.

Nagehan Alçı, Odatv'ye verdiği röportajda, dava konusu telefonun ortak evlerinde kendi telefonu olarak aldığını ancak sonradan Rasim Ozan Kütahyalı’nın telefonu olduğunu fark ettiğini açıkladı. Telefonu savcılığa teslim ettiğini belirten Alçı, "Telefonda Rasim Ozan Kütahyalı’nın benimle ilgili mesajlaştığını, kendisini polis olarak tanıtarak iftiralar attığını ve beni hedef göstermeye çalıştığını gördüm. Bu durumun suç olduğunu bildiğimden dolayı savcılığa verdim. Kütahyalı'nın ‘hırsızlık’ dediği olayın ana konusunu ben kendim savcılığa teslim ettim" dedi.

Nagehan Alçı, Kütahyalı ile hakaret ve nafaka gibi konularla ilgili birçok davanın bulunduğunu, boşanma protokolüne uymayan Kütahyalı nedeniyle nafaka almadığını da vurguladı. Boşanmanın ekim ayında bir yıl olacağını belirten Alçı, mahkemelerin oyalandığını ifade etti.

Geçen aylarda Nagehan Alçı, evliliği sırasında ağır fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıklamıştı. Ayrıca, çiftin ortak olarak aldıkları "Bank Asya kredisiyle alınan yalı dairesi" olarak bilinen evi satışa çıkarmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.