Rıdvan Dilmen imzayı attı: Yeni durağı herkesi şaşırttı

‘Şeytan’ lakabıyla tanınan Fenerbahçe’nin efsanevi ismi Rıdvan Dilmen’in yeni adresi büyük bir sürpriz yarattı. Son olarak TV 8,5 ekranlarında izleyiciyle buluşan %100 Futbol programıyla futbolseverlerin karşısına çıkan Dilmen, büyük bir transfer hamlesi yaparak yeni bir kanala geçiş yaptı.

Rıdvan Dilmen imzayı attı: Yeni durağı herkesi şaşırttı
Yayınlanma:

Bir dönem NTV Spor’da %100 Futbol programıyla futbol yorumculuğu yapan Dilmen, son olarak Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8,5 kanalında aynı görevdeydi. Ancak, sürpriz bir kararla TV 8,5 ile yollarını ayıran ünlü spor adamı, yeni kanal tercihiyle herkesi şaşırttı.

HT SPOR’A TRANSFER OLDU

Rıdvan Dilmen’in yeni durağı, 10 Eylül’de yayın hayatına başlayan HT Spor oldu. Bu sezon itibarıyla HT Spor ekranlarında yorumcu olarak yer alacak olan Dilmen, futbol dünyasındaki tecrübesini ve analizlerini bu yeni platformda izleyicilere aktaracak.

'ÇERÇEVE' PROGRAMINDA YORUMCU OLACAK

Rıdvan Dilmen, HT Spor’da salı akşamları yayınlanacak olan ‘Çerçeve’ adlı programda yorumculuk yapacak. Ayrıca, Türk temsilcilerinin bazı Avrupa maçlarından sonra da ekranlarda olacak. HT Spor tarafından yapılan açıklamada, "Hem futbolun hem de televizyonun efsane ismi Rıdvan Dilmen, salı akşamları saat 20.00 ve temsilcilerimizin bazı Avrupa maçları sonrası HT Spor'da" ifadelerine yer verildi.

FUTBOLSEVERLER HEYECANLA BEKLİYOR

Rıdvan Dilmen’in yeni kanalına yaptığı bu transfer, futbolseverler arasında büyük bir merak ve heyecan uyandırdı. Özellikle Fenerbahçeliler başta olmak üzere futbolseverler, Dilmen’in yeni platformdaki yorumlarını sabırsızlıkla bekliyor(KARAR)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.