Rus fenomenin ölümünde gerçek farklı çıktı!

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın ölümüne ilişkin önemli bir gelişme yaşandı.

Rus fenomenin ölümünde gerçek farklı çıktı!
Yayınlanma:

Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan rapora göre, kazanın sorumlusunun Tatiana değil, diğer sürücü Onur Obut olduğu belirlendi. Raporda, Ozolina’nın motosikletine arkadan çarpan Obut'un asli kusurlu olduğu tespit edildi.

Onur Obut ifadesinde, Tatiana Ozolina ve Sergei Khardikov ile sosyal medya aracılığıyla tanıştığını ve Türkiye'yi gezdirmek için davet ettiğini söyledi. Obut, Milas ilçe sınırlarına girerken Sergei'yi beklemek için yavaşladığını ve bu esnada Tatiana'nın arkadan çarparak savrulduğunu belirtti. Kaza sonrasında gözaltına alınan Obut, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tatiana Ozolina’nın ailesinin avukatı, kaza sırasında Ozolina'nın motosikletinde bir kameranın kayıtta olduğunu, ancak kameranın kazadan sonra kaybolduğunu iddia etti. Avukat Ali Şan, bir görgü tanığının kamerayı Obut’a verdiğini söylediğini, ancak Obut’un kamerayı almadığını iddia ettiğini belirtti.

Ailenin avukatı, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü ve tüm delillerin toplandığını ifade ederek, kazayı gören diğer tanıkların da ifadelerini vermeleri çağrısında bulundu. Savcılık tarafından iddianamenin kısa süre içerisinde hazırlanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.