Soylu'dan, Ülkü Ocakları'na ziyaret: Bu bir vuslattır, buluşmadır

İstanbul Ülkü Ocakları'nı ziyaretinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Soylu'dan, Ülkü Ocakları'na ziyaret: Bu bir vuslattır, buluşmadır
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Türkiye'de gelecek nesillere büyük bir miras bıraktıklarını" ifade eden Soylu, "İttifakımız sadece bir seçim ittifakı değil, bir arada olma zorunluluğunu bünyesinde barındıran bir birlikteliktir. Medeniyetimizin hissetmemizi ve sergilememizi istediği. Bu bir yakınlaşmadır, bir kavuşmadır, bir vuslattır."

soylu12133.jpg

15 Temmuz 2016 darbe girişimine de değinen Soylu, "Bize karşı olanlar Türkiye'yi 1919 öncesine döndürmeye çalıştılar, vesayet ve mandalarla ülkemizi işgal etmeye çalıştılar. 15 Temmuz'dan önce denediler ve çok saldırılar sergilediler. Ama 15 Temmuz'da bunu hem akıllarıyla, hem teknolojileriyle, hem de eylemleriyle gerçekleştirmeye çalıştılar. geçmişten ve hatta gelecek nesillere bırakacağımız gelecekten."

Cumhur İttifakı'nı "değerler buluşması" olarak nitelendiren Soylu, şöyle devam etti: "Fatih ve Yavuz'un çizdiği yoldayız. Eyüp Sultan, Mevlana ve Hacı Bektaş'ın çizdiği yoldayız. Donanımlı bir şekilde yola çıkıyoruz. Bu toprakların tüm değerleri ile beraberiz. Bizim beraberliğimiz sadece hesaplı bir ittifak değil, samimî ve samimidir. Bizim beraberliğimiz sadece bu seçim için değildir. Bu milletin yürüyüşü ile başlayıp ortaya çıkaracak bir birlikteliktir. İstikrar, büyüme ve geleceğin yüz yılı, 'Türkiye Yüzyılı' olarak adlandırılıyor."

suleyman.jpg

Ülkü Ocakları teşkilatı üyelerine seslenen Soylu, "Sizler ülkemizin meselelerine, medeniyetine, geleceğine sahip çıkan örnek insanlarsınız. Yaşam biçiminizle, yaşamınız ve gelecek yürüyüşünüzle rol modelsiniz. okul ve ortaokul öğrencileri size bakıyor, bu ülkenin ilerleyişini görmeleri gerekiyor. Bunu uzun zamandır siz sağladınız. Şimdi Türkiye Asrında bunun asıl sahipleri siz olacaksınız."

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.