Survivor 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?

Survivor 2023 yeni bölümde neler olacak? En son kim elendi? Survivor yeni fragmanı yayınlandı mı?Merakla beklenen yeni bölümde kim kazanacak?

Survivor 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?
Yayınlanma:

Survivor 2023 yeni bölümde neler olacak? En son kim elendi?

Survivor 2023’te heyecan artarak devam ediyor. Yapılan son eleme konseyinde Asena adaya veda etti. Seyircilerin merakla beklediği yeni fragman yayınlandı mı? Peki, Survivor 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor yeni bölümde neler olacak? Bu haftanın eleme adayları kimler? Survivor yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar...

Survivor 2023, 15 Ocak 2023 tarihinde TV8'de yayımlanmaya başlayan televizyon yarışma programı. Survivor 119. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2023 yeni bölümde neler olacak? En son kim elendi? Survivor yeni fragman izle!

SURVİVOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Survivor 2023 hafta içi ve hafta sonu her gün saat 20:00 'da TV8'de ekranlara geliyor.

119. BÖLÜM FRAGMANI TV'DE YAYINLANDI

Yapılan son eleme konseyinde Asena adaya veda eden isim oldu. Ek olarak dünkü 1. dokunulmazlığı kazanan Özgür 1. eleme adayı olarak Cansu'nun ismini söyledi.

Survivor'ın 3 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak olan 119. bölüm fragmanı TV'de yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı Youtube kanalında da yayınlandı. Bu yeni bölümde 2. dokunulmazlık oyunu oynanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.