TUSAŞ: Durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ), Kahramankazan'daki tesislerine düzenlenen terör saldırısının ardından bir açıklama yaparak, kararlılık mesajı verdi.

TUSAŞ: Durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz
Yayınlanma:

TUSAŞ, "Her zorluğu güçlü bir şekilde atlatan milletin evlatlarıyız. Bu saldırıyı da birlik ve beraberlik içinde aşarak, ülkemizin geleceği için ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Şirketin internet sitesinde yayımlanan açıklamada, saldırıyı şiddetle kınadıkları vurgulandı. Açıklamada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin, terör saldırılarının üstesinden gelinmesindeki en büyük güç olduğuna dikkat çekildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bu saldırı sadece şirketimize değil, tüm savunma sanayimize ve milletimize yapılmıştır. Ancak her zorluğu güçlü bir şekilde aşmayı bilen bir milletin evlatları olarak, bu hain saldırıyı da birlik içinde atlatacağız ve ülkemizin geleceği için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Saldırıda şehit olan mesai arkadaşlarımız ve bir vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. TUSAŞ olarak, şehitlerimizin hatırasını yaşatarak milli savunma sanayimize katkı sunmayı sürdüreceğiz.”

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.