Ünlü oyuncu Kınay Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz'e seslendi: Siz de vicdan yok mu?

Ünlü oyuncu Emre Kınay, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e seslenerek, "Siz bugün cumaya gittiniz. Senin yetkin ve etkin altında Rehabilitasyon Merkezi'nde bebek kediler ve bebek köpekler iğneyle öldürüldü. O köpekleri gözünü kırpmadan öldüren herkes senin çoluğunu çocuğunu keser. " dedi.

Ünlü oyuncu Kınay Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz'e seslendi: Siz de vicdan yok mu?
Yayınlanma:

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki bir hayvan rehabilitasyon merkezinde çöp torbaları içinde çok sayıda kedi ve köpek ölü olarak bulundu. Hayvanların zehirli iğneyle öldüğü iddia edildi.

ÜNLÜLER GEBZE'DE!

Bu olayın ardından birçok ünlü isim Gebze'ye gitti. Gebze Belediyesi önünde toplanan, aralarında Seren Serengil, Hande Yener ve Başak Dizer'in de olduğu grup belediyeyi protesto etti.

Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından Gebze Belediyesini eleştirdi.

EMRE KINAY GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Ünlü oyuncu Emre Kınay, sosyal medya hesabından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e seslenerek, şunları söyledi:

"Siz bugün cumaya gittiniz. Senin yetkin ve etkin altında Rehabilitasyon Merkezi'nde bebek kediler ve bebek köpekler iğneyle öldürüldü. Hangi dinin mensubusunuz? Sizin inandığınız Allah hangi Allah? Sizin inandığınız Allah'la bizim inandığımız Allah bir değil. Nasıl bir vicdan bunu yapar? Siz nerden çıktınız bu toplumda. O köpekleri gözünü kırpmadan öldüren herkes senin çoluğunu çocuğunu keser. Siz nasıl insanlarsınız? Siz ya da insan mısınız? Sen vekil olsan ne olur? Siz kimsiniz arkadaş? Amacınız nedir? Vekil olsan ne olur, insan olmadıktan sonra... Yaradanız severiz yaradan da ötürü. Bu köpekleri kim yarattı? İnsanlar, hayvanların hiç kıymeti yok. Hiçbir şeyin kıymeti yok. Nasıl bir dünya yarattınız. Ya hakikatten siz kimsiniz? Çoluğuna çocuğuna bir şey demem. Sen bunun sebebi olarak aynı acıları çekerek hayata veda et. Senin gibiler cennete gidecekse ben istemiyorum.

BU NASIL BİR TOPLUM?

Neye üzüleceğimizi şaşırdık? Kızlara, çocuklara... Bu nasıl bir toplum? Sevin, bu kadar zor değil. Vereceğin bir kap yemek bir kap su. Nasıl bu kadar organize oldunuz kötüler. Şeytan mı ele geçirdi bu ülkeyi? Biz elimizden geleni yapıyoruz. Derdiniz ne? Gebze'ye gitsen ne olur? Gidiyoruz zaten, giden arkadaşlarımız da var. Bu fotoğrafa nasıl canınız yanmadı? Sizin çocuğunuz yok mu? Senin evladında bu fotoğrafları görecek. Gerçekten bu kadar kötü müyüz? Ben bu ülkenin insanlarını iyi bilirdim. Hayattan keyif almayı bitirdiniz. Ciğeriniz yansın. Sesini çıkarma, sus. Agresif değilim, anlamaya çalışıyorum. Neden bu kötülük? Paranız batsın. Kefenin neresine sokacaksınız parayı? Hepimiz çukura gireceğiz. Liyakatsizlikten ülkeyi perişan ettiniz. Köpekleri öldürme hakkınız yok. Kıyı kesimlerine yaban domuzları indi, kedi kadar fareler sokakta dolaşıyor, yarın öbür gün veba olursa hanginiz temizleyecek kenti? Başımıza gelecek var, felaket alameti, kıyamet alameti. Elhamdülillah herkes sizin kadar Müslüman."

Muhalefete de seslenen Kınay, "Ne yapabildiniz? 'Hükümet istifa' demekten başka?" diye sitem etti.

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI NE DEDİ?

Gebze Belediyesi, olayın ilgililerinin açığa alındığını duyurdu. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hepimizi derinden sarsan bu görüntülere sebep olan herkese hesabını soracağız.” dedi.

Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'ndeki görüntülere ilişkin suç duyurusunda da bulunuldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.