Yıldırım ve Şentürk ailesinin mutlu günü

KIR-FED Yönetim Kurulu Üyesi, Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Kurucu Üyesi ve Ortadoğulular Eğitim Kurumları Sahibi Turan Yıldırım’ın kardeşi Ömer Kaan Yıldırım, Halime Şentürk ile muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Yıldırım ve Şentürk ailesinin mutlu günü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) Yönetim Kurulu Üyesi, Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği Kurucu Üyesi ve Ortadoğulular Eğitim Kurumları Sahibi Turan Yıldırım’ın kardeşi Ömer Kaan Yıldırım, Halime Şentürk ile muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. TZOB Hotel’de düzenlenen düğüne siyaset, iş dünyasının önde gelenleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde Kırşehirliler yöresel oyunlarla keyifli vakit geçirirken, gelin ve damat Ankara Misketi oynayarak bu anlamlı gecelerini taçlandırdılar.

ugun4.jpg

Gerçekleşen düğün merasimine Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirli Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı ve aynı zamanda Anadolu Gazetesi Sahibi Ali Çetin, AK Parti Keçiören Meclis Üyesi Derviş Kaplan, KIR-FED Genel Başkan Yardımcısı ve Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Abdullah Çavuş’un yanı sıra Yıldırım ve Şentürk ailesinin bu mutlu gününde iş, sanat, eğitim dünyası yoğun katılım gösterdi.

Düğün törenine katılan davetliler gecenin sonunda genç çifti tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

dugun-002.jpg

dugun2.jpg

dugun5.jpg

dugun-13.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.