10 Numara seçim kampanyası yaptık

Erol Tosun

Candan dostlarımız, içten arkadaşlarımız, gönülden sevenlerimiz ve CHP örgütünün sevgi dolu sürece aç susuz katkı veren fedakâr emekçileri ile bir seçim kampanyasını çok şükür alnımızın akıyla tamamladık.

Akyurt'tan başlayan seçim startımızı en büyük ilçemiz, Keçiören'le tamamladık. Sıramızın yerini hiç önemsemedik. Partimizin uygun gördüğü yeri 1'e çevirerek var gücümüzle kampanyaya gece gündüz, yağmur çamur demeden katkı sunduk. Küsmeden, darılmadan yollara düştük.

Kampanyaya başlarken, şunu söylemiştim: 1. sıradaki adaymış gibi çalışacağım demiştim, aynen uyguladım. Vicdanım rahat, huzurluyum. En iyi çalışan adaylardan birisi olduğum için gitmediğim ilçe kalmayacak dedim, her ilçemize gittim.

Zaman elverdikçe köylere ve mezralara da uğradım. Gittiğim her ilçede güzel tecrübeler elde ettim. Yüreği güzel binlerce hemşehrilerimizle tanıştım, dertlerini dinledim ve sorunlarını not aldım. 6 partinin ortaklaştığı mutabakat metninde bulunan üreteceğimiz çareleri, sorunları nasıl çözeceğimizi çiftçimize, esnafımıza, emeklilerimize, gençlerimize, yaşlılarımıza, çocuklarımıza; sokakta, caddelerde, yollarda, tarlalarda, evlerde, işyerlerinde, pazarlarda insanımızın olduğu her yerde halkımıza ulaştık. Bıkmadan usanmadan, yorulma hissetmeden sabahtan, akşama çözüm reçetelerimizi izah ettik.

İnşallah sonucunu olumlu alacağız buna inanıyorum. İnandım inandım, Allah mahcup etmesin. Baharlarımız sadece bir kesime değil, tüm ülkemize gelecek. Buna gönülden inanıyorum.

UMUT DOLUYUM UMUT…!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.