28 Mayıs 2023 Seçimleri'ni herkes kaybetti

Erol Tosun

Türkiye Cumhuriyetinin en önem arzeden 100 yılın seçimi dediğimiz 14 ve 28 Mayıs 2023 seçimlerinde kaybeden suçlu aranıyordu o da bulundu; Kurumsal olarak CHP, Başkan olarakta 13 Cumhurbaşkanı Adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu, peki 6 masa etrafındaki diğer Genel Başkanları nereye koyacağız. Sayın Temel Karamollaoğlu, sayın Meral Akşener, sayın Ahmet Davutoğlu, sayın Ali Babacan tek başlarına üst üste 5 Mitingleri yok, Tek başına miting yapma ağırlığı İBB Sn Ekrem İmamoğlu'nda onun dışında diğer Genel Başkanlar ağırlıklı olarak CHP örgütleri tarafından hazırlanan mitinglerde bedava konuşma yapmışlardır.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hariç diğer Genel Başkanlar hazıra konmuşlar çok fazla kendilerini yormamışlardır. Bir örnek sayın Davutoğlu sadece Konya, Karaman ve ilçelerini, sayın Uysal Afyonu, diğer genel başkanlar sadece kendi memleketlerini İlçe ve merkezlerini dolaşsa yeterdi, her Genel Başkan yalnızca kendi İllerini dolaşsalar yeter de artardı. Bu nedenle sadece tek kaybeden yok, çok kaybeden var bunlar CHP hariç diğer Genel Başkanlar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Yandaş medya ve iktidarın borazanı Tv, Gazeteler sadece sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP kaybetti algısı devam ettirsinler ancak ortadaki somut gerçek maalesef Millet İttifakı Partilerinin tamamı Genel Başkanından üyesine kaybetmişlerdir. Binada 6 daire varsa ve o bina yıkılmışsa binada oturan herkes enkaz altında kalmıştır. Üst katta oturan az etkilendi, alt katta oturan çok etkilendisi yok herkes aynı şekilde etkilendi.

Kaybettirenler belli Deva, Gelecek, İYİP, Saadet, DP Genel Başkanlarıdır. Strateji yanlış kuruldu şu oldu bu oldu yok, seçim kaybedilince ülkemizdeki demokrasi, hukuk, adalet, özgürlükler diyen milyonların UMUT bağladığı gelecekleri köreltildi.

Olan Demokrasi diye yırtınan, hukuk diye, õzgürlük diye mücalede eden ve oy veren halkımıza oldu. Sorumluluk eşitse, sorunlarda eşit olmalı ve başarısızlık sadece tek partiye ve onun Genel Başkanına yüklenmemeli. Herkes hesaba ortak olmalı ki gerçekler açığa çıksın.

Hesap şeffaf olmalı, şeffaf...

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.