15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı bayraklarla donatıldı!

15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin karşısında alınan zaferin 8. yılında, Ankara'nın merkez konumu olan 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı bayraklarla donatıldı.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin üzerinden sekiz yıl geçti. Bu hain girişim, Türkiye’nin demokratik düzenine ve milli iradesine karşı yapılmış en büyük saldırılardan biri olarak tarihe geçti. O gece, vatandaşlar tanklara, uçaklara ve silahlara karşı canları pahasına mücadele ederek demokrasiyi koruma kararlılığını gösterdi.

15 TEMMUZ KIZILAY MİLLİ İRADE MEYDANI BAYRAKLARLA DONATILDI

Darbe girişiminin ardından, Ankara'nın merkezi konumu olan Kızılay Meydanı'nın adı, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı olarak değiştirildi. Bu değişiklik, Türk milletinin demokrasiye olan bağlılığının ve darbe girişimine karşı verilen mücadelenin sembolü oldu.

BUGÜN ANKARA'DA ULAŞIM ÜCRETSİZ

15 Temmuz dolayısıyla Ankara'da ulaşım ücretsiz hale getirildi. Bugünün resmi tatil olması nedeniyle Başkent sokakları da boş kaldı. Sokaklara çıkan vatandaşların ilk adresleri ise şehitlikler oldu. Şehitlik ve camileri ziyaret eden vatandaşlar şehitler için dua edip, okutulan mevlid programlarına katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri