18 Haziran 2023 Ankara'da hava nasıl? 18 Haziran Pazar Ankara'da hava yağışlı mı?

18 Haziran 2023 Ankara'da hava nasıl? 18 Haziran Pazar Ankara'da hava yağışlı mı? Bugün yağmur yağacak mı? merak ediliyor. Ankara'da hava bugün nasıl olacak? İşte güncel Ankara hava raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre, Ankara'da 18 Haziran 2023 günü hava durumu şu şekilde:

- En düşük hava sıcaklığı 16 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece.

- En düşük nem oranı yüzde 56 iken, en yüksek nem oranı yüzde 96.

- Rüzgar Güneybatı'dan 12 km/s

ANKARA'DA SAATLİK HAVA TAHMİNİ

ANKARA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

18 Haziran Pazar 2023 Ankara'da hava nasıl? Pazar günü Ankara'da hava kaç derece? 18 Haziran 2023 Ankara yağmur yağacak mı? 19 Haziran Pazartesi, 20 Haziran Salı, 21 Haziran Çarşamba, 22 Haziran Perşembe Ankara 2023 güncel hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu (Karaman hariç), Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay ve Samsun çevreleri, Gaziantep’in batısı, Antalya'nın kuzeybatısı ile Adana’nın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların: Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay ve Samsun çevreleri, Gaziantep’in batısı, Antalya'nın kuzeybatısı ile Adana’nın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, yerel su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Doğu Akdeniz’in doğusu, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Hatay'da çadır kentte yangın çıktı! Yangın çok sayıda çadıra sıçradı!

Ankara Haberleri