2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri 15 Eylül'de başlıyor

Ankara'da 15 Eylül Pazar günü düzenlenecek organizasyonda 60 başpehlivan mücadele edecek.

2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri, 15 Eylül Pazar günü Ankara'da düzenlenecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü tarafından Keçiören Bağlum Stadyumu’nda gerçekleştirilecek organizasyonda, 60 başpehlivan mücadele edecek.

700 PEHLİVAN KATILACAK

Öğrenilen bilgilere göre 2. Gazi Paşa’yı Anma Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne 60’ı başpehlivan olmak üzere toplamda 700 pehlivan katılım gösterecek. Tam bir şölen havasında geçecek olan organizasyonun Keçiören Bağlum Stadyumu’nda olacak.

MANSUR YAVAŞ: "ANKARA’DA GÜREŞ HEYECANI BAŞLIYOR"

Ankara'da güreş heyecanının başladığını söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "15 Eylül 2024 tarihinde Keçiören Bağlum Stadı'nda gerçekleşecek 2. Gazi Paşa’yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşlerine davetlisiniz. 60 başpehlivan ve 700 pehlivanın katılacağı bu büyük etkinlik için vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, 2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne Başkentlileri davet ederek, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın himayelerinde, ASKİ Spor Kulübümüz çatısı altında, 60 Başpehlivan ve 700 Pehlivanımızın kol bağlayacağı; 2. Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri