21 Haziran 2023 Ankara'da hava nasıl? 21 Haziran Çarşamba günü Ankara'da hava yağışlı mı? Bugün yağmur yağacak mı?

21 Haziran 2023 Ankara'da hava nasıl? 21 Haziran Çarşamba günü Ankara'da hava yağışlı mı? Bugün yağmur yağacak mı? Ankara’da havanın durumu merak ediliyor. Ankara'da hava bugün nasıl olacak? İşte güncel Ankara hava raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre, Ankara'da 21 Haziran 2023 günü hava durumu şu şekilde:

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Düzce, Bolu çevreleri ile Ankara'nın güney ve kuzeybatı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir.

Ankara'da günün en düşük sıcaklığı 14; En yüksek sıcaklığı 24 derece olacak.En düşük nem oranı %46 en yüksek nem oranı %70 olacak.
Kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette ve yağış anında ise kuvvetli rüzgar eseceği tahmin edilmektedir.

ANKARA İÇİN UYARILAR: Yağışların: Ankara'nın güney ve kuzeybatı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ANKARA'DA SAATLİK HAVA DURUMU

ANKARA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

21 Haziran 2023 Çarşamba günü Ankara'da hava nasıl? Salı günü Ankara'da hava kaç derece? 21 Haziran 2023 Çarşamba günü Ankara’ya yağmur yağacak mı? 22 Haziran 2023 Perşembe, 23 Haziran 2023 Cuma, 24 Haziran 2023 Cumartesi, 25 Haziran Pazar Ankara’da hava nasıl olacak? güncel hava durumu...

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu Bölgesi, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve batısı ile Isparta, Muş ve Van çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Malatya çevreleri, Adana'nın kuzeyi ve Kahramanmaraş'ın batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, batı kesimlerde biraz artarak, Ege kıyı kesimi, Marmara ve Akdeniz'de mevsim normallerinin biraz üzerinde, iç kesimlerde mevsim normallerinin altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI : Yağışların; İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Malatya çevreleri, Adana'nın kuzeyi ve Kahramanmaraş'ın batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ankara'da sağanak yağış su baskınlarına yol açtı! Hayat felç oldu!
Ankara’da sağanak yağış etkili oluyor! Yollar göle döndü!

Ankara Haberleri