29 Ekim'de Ankara sokağa aktı, metrolar tıkandı

Cumhuriyet'in 100. yılı coşkusunu meydanlarda yaşamak isteyen Ankaralılar sokağa akın edince metrolar tıka basa doldu. uzun süre metrolara binemeyen vatandaşlar bir süreliğine mağduriyet yaşadı.

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Başkent Ankara'da büyük bir coşku ile kutlanıyor.

Cumhuriyet'in 100. yıl coşkusuna ortak olmak isteyen Ankaralılar kendini sokağa attı. Ankara Büyükşehir Belediyesine EGO Genel Müdürlüğüne bağlı metrolar, otobüsler de 29 Ekim'de ücretsiz ulaşım hizmeti veriyor.

Cumhuriyet Bayramı'nı Ankara'nın tarihi yerlerinde coşkuyla kutlamak isteyen Ankara halkı, otobüsleri ve metroları tıka basa doldurdu. Bugüne özel ücretsiz ulaşımı da fırsata çeviren vatandaşlar hem metrolarda hem de otobüslerde zaman zaman zorluk yaşadı.

METRO İSTASYONLARINDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Ulus, Anıtkabir, TBMM, Kızılay gibi birçok semte seyahat etmek isteyen vatandaşlar metronun yolunu tuttu. Koru - O.S.B Törekent metrosuyla seyahat etmek isteyen vatandaşlar uzun süre metrolara binemedi. Merkez istasyon olan Kızılay'da vagonların dolu olması uzun kuyruklara neden oldu. Metrolardaki yoğunluk nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşların birçoğunun Cumhuriyet Bayramı sevinci yarıda kaldı. Kucağında küçük çocuklarıyla bekleyen ailelerin mağduriyeti de fotoğraflara yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri