3 Eylül 2023 Ankara'da hava nasıl? 3 Eylül 2023 Ankara'da hava yağışlı mı? Bugün sağanak yağış mı var? Ankara'da havanın durumu

Ankara'da bugünkü hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Ankara’da ağustos ayının son haftasında sıcaklar artacak mı? Ankara’yı yeni haftada nasıl bir hava bekliyor merak konusu… Ankara'nın havası nasıl?

3 Eylül Pazar Ankara'da hava nasıl? İşte güncel Ankara hava raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre, Ankara'da 3 Eylül Pazar günü hava durumu şu şekilde:

ANKARA HAVA DURUMU

HAVA SICAKLIĞI: Ankara’da en düşük sıcaklığın 18, en yüksek sıcaklığın 27 derece olması bekleniyor.
NEM: En düşük nem oranı %69, en yükseği ise %88 olacak
RÜZGAR: Genel itibariyle güney batıdan yavaş, yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

ANKARA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

3 Eylül Pazar Ankara'da hava nasıl? Salı günü Ankara'da hava kaç derece? 3 Eylül Pazar, Ankara’ya yağmur yağacak mı? 3 Eylül 2023 Pazar, 4 Eylül 2023 Pazartesi, 5 Eylül 2023 Salı, 6 Eylül Çarşamba günleri Ankara’da hava nasıl olacak? Güncel 5 günlük hava durumu…

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara (Çanakkale ve Edirne haric), İç Ege, Batı Akdenizin iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kastamonu, Sinop çevreleri ile bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Isparta ve Burdur illeri ile Kütahya ve Eskişehir'in güney, Konya'nın kuzey ve batı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzey kesimlerde kuzeyli, güney kesimlerde güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yağışların İç Anadolu kuzey ve doğusu, Orta Karadeniz , Doğu Karadeniz kıyıları, Kastamonu, Sinop çevreleri ile bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Isparta ve Burdur illeri ile Kütahya ve Eskişehir'in güney, Konya'nın kuzey ve batı ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri