Ankara'nın ilçe belediye başkanlarından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla sosyal medyada paylaşım yapan ilçe belediye başkanlarının mesajlarını anadolugazete.com.tr olarak sizler için derledik.

DERLEME: ZAFER ALTUNTAŞ

Başkent Ankara’nın Çamlıdere, Mamak ve Akyurt ilçelerinin belediye başkanları, Zafer Bayramı için özel mesajlar yayımladılar.

ÇAMLIDERE

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan sosyal medya X hesabı üzerinden "Çamlıdere'de Aluçdağı Yağlı Güreşlerimizin ardından şimdi de sosyal belediyecilik ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 30 Ağustos'ta özel bir etkinlik düzenliyoruz: "Murat 124 Sevdası" Zafer Kampı ve Halk Konseri! Etkinliğimiz, Murat 124 Kulübü aile kampıyla başlayacak ve 31 Ağustos'ta unutulmaz bir halk konseri ile devam edecek. Halk konserimizde, Mehmet Demirtaş, Ethem Yeşiltaş, Galip Poyraz Kılıçel, Yağmur Güneş ve Osman Boztepe gibi değerli sanatçılar sahne alacak. Tüm Çamlıdere’li hemşehrilerimizi ve ilçemizdeki misafirlerimizi etkinliğimize bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

MAMAK

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin sosyal medya X hesabı üzerinden "Gelin, zaferimizi hep birlikte kutlayalım! 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde, zafer coşkusunu birlikte yaşamaya hazır mısınız? Düzenlediğimiz zafer etkinliği ve zafer yürüyüşüne tüm halkımız davetlidir. Hep birlikte zaferin gururunu paylaşalım!" ifadelerini kullandı.

AKYURT

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık sosyal medya X hesabından “Bin yıldır bu topraklarda yaşayan Aziz Milletimizin, bu Vatanın bize ait olduğunu tescillediği tarih olan Büyük Taarruz’un 102’nci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi şükranla yad ediyorum” açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri