30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda bazı şehir içi toplu taşıma seferlerinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Peki, Başkent Ankara'da şehir içi ulaşım ücretsiz mi? İşte detaylar...

Yayımlanan karar doğrultusunda, 30 Ağustos Cuma günü Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferleri vatandaşlara ücretsiz olarak sunulacak.

ANKARA'DA ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Başkent Ankara'da belediyeye ait ulaşımın ücretsiz olması bekleniyor. EGO Genel Müdürlüğünden herhangi bir açıklama yapılmazken, geçtiğimiz yıllara bakılırsa uygulamanın bu senede devam etmesi bekleniyor.

Büyük Taarruz'un 102. Yıl Dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da toplu taşıma kullanmak isteyen vatandaşların hizmetten ücretsiz yararlanıp yararlanmayacağı EGO'dan yapılacak açıklama ile netlik kazanacak.

VATANDAŞLAR İÇİN KOLAYLIK SAĞLANACAK

Ücretsiz ulaşım hizmeti, vatandaşların Zafer Bayramı’nı daha rahat ve ekonomik bir şekilde kutlamalarını sağlayacak. Özellikle büyük şehirlerde toplu taşıma araçlarıyla seyahat edenler için bu uygulama önemli bir kolaylık sunacak.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri