88. Büyük Atatürk Koşusu tamamlandı

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 88. Büyük Atatürk Koşusu tamamlandı. Koşuda dereceye giren kişilere ödülleri verildi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü için organize edilen, 88. Büyük Atatürk Koşusu'nda erkeklerde şampiyon EGO Spor'dan Bahattin Üney oldu. Yarış, Dikmen Keklikpınarı'ndan başlayıp Anıttepe'de sona erdi.

Soğuk havaya rağmen yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı koşuda Bahattin Üney, 24.06.23'lük zamanıyla birincilik elde ederek kupa, madalya ve para ödülü kazandı. Ayrıca, Üney'in Cumhuriyet'in 100. yılında elde ettiği başarı da vurgulandı.

EGO SPOR'UN BAŞARISI SEVİNDİRDİ

Ankara Vali Yardımcısı Cem Afşin Akbay, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak ve sporcuların katıldığı 88. Büyük Atatürk Koşusu'nda EGO Spor'dan Bahattin Üney'in birinci olmasından dolayı EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak mutluluk duyduklarını belirtti. Tekbudak, koşunun Cumhuriyet'in 100. yılında yapıldığını ve EGO Spor'un başarısının kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, şehit askerleri rahmetle anıp, başarıların devam etmesini diledi.

DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ

EGO Sporlu Bahattin Üney, 88. Büyük Atatürk Koşusu'nda birinci olarak duygularını paylaştı. Üney, koşunun Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümünde özel bir anlam taşıdığını belirterek, daha önce üçüncü olduğu yarışta şampiyon olmayı çok istediğini ve yoğun çaba harcadığını ifade etti. Mansur Yavaş Başkan'a maddi ve manevi destekleri için teşekkür eden Üney, yaşına rağmen şampiyon olmanın gurur verici olduğunu vurguladı. Ödül olarak birincilere on sekizer bin, ikincilere on altışar bin, üçüncülere on dörder bin para verildi. Ayrıca, ilk 10 sıradaki sporculara da para ödülü ve tüm katılımcılara hatıra madalya verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri