ABB 10 Kasım anması için mevlit okuttu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal'in ölümünün 85. yılında Hacı Bayram Veli Cami, Kocatepe Cami, Melike Hatun Cami, Eryaman Altay Cami ve Sincan Organize Sanayi Merkez Cami’nde mevlit okutulup, lokma dağıtıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi farklı etkinliklerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıl dönümünde yad etti. Hacı Bayram Veli Cami, Kocatepe Cami, Melike Hatun Cami, Eryaman Altay Cami ve Sincan Organize Sanayi Merkez Cami’nde mevlit okutulmasının ardından vatandaşlara lokma tatlısı dağıtıldı.

VATANDAŞLARDAN YAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 10 Kasım için düzenlediği etkinliklere çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde, birçok kişi duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Ayşe Çatalbaşoğlu, Hacı Bayram Veli Camisi'nde gerçekleşen bu özel günde, mevlit okunduktan sonra duyduğu duyguyu yaşamak ve paylaşmak istediğini ifade etti. Atatürk'ün adını duyduğundaki duyguları da paylaşan Çatalbaşoğlu, Cumhuriyet'in hediye edilmiş olduğu topraklarda yaşamanın ve Mustafa Kemal Atatürk'ün özel bir vefayı hak ettiğini belirtti. Bir Türk kadını ve annesi olarak, gelecekteki nesillere Atatürk sevgisini ve ülkenin geleceği için başarıya ulaşma motivasyonunu öğretmenin önemine dikkat çekti.

Ankara'da ilk defa Atatürk için mevlit okutulduğunu belirten Müzeyyen Demirhan da ABB Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkürlerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri