ABB Başkanı Mansur Yavaş: Ümitsizlik diye bir şey yok, iddialıyız kazanacağız

Keçiören'in ardından Yenimahalle'de SKM açılışı yapan Mansur Yavaş, “Önceliğimiz insandır, ümitsizlik diye bir şey yok, iddialıyız ve kazanacağız.” dedi.

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Coşkulu kalabalık eşliğinde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, milletvekilleri, CHP il ve ilçe başkanları, belediye başkan adayları, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada, 2009 seçimlerinde aldığı görevden itibaren verdiği sözleri hatırlatarak, belediyeyi halkın belediyesi yapma taahhüdünde bulundu.

Yaşar, partizanlık ayrımı olmaksızın her vatandaşa eşit hizmet sözü vererek, mahallenin kaynaklarını verimli kullanarak yaşanabilir bir yer bırakmayı hedeflediğini belirtti.

YENİ PROJELEEİN SÖZÜNÜ VERDİ

3 dönemdir verdiği sözleri yerine getirdiğini ifade eden Yaşar, gençler, çocuklar ve kadınlar için yaptığı çalışmalara vurgu yaptı. Ayrıca, kültür ve sanata önem vererek tiyatro salonları ve kültür merkezleri inşa ettiklerini, eğitim alanında yapılan yatırımları sıralayarak, halkın katılımını artırmayı amaçladıklarını belirtti. Yaşar, Yenimahalle'nin Türkiye genelinde konuşulan bir bölge haline gelmesine katkı sağladıklarını vurgulayarak, gelecek dönemde yapacakları projelere dair sözler verdi.

ŞEFFAFLIK VURGUSU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mülkiyetindeki belediyenin kaynaklarını şeffaf bir şekilde kullanmaya ve halka hesap vermeye vurgu yaparak, bütçeyi hazırlarken yerel öğrenciler, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaptıklarını ifade etti.

Kendi belediyelerine ait kaynakları, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirmeye özen gösterdiklerini ifade eden Mansur Yavaş, halkın vergileriyle yapılan harcamaların şeffaf bir şekilde takip edilebildiğini söyledi.

Belediye meclis toplantılarının canlı yayınlandığına ve Sayıştay raporlarının kamuoyuna açıklandığına dikkati çeken Başkan Yavaş, 200 bin aileye doğal gaz sağladıkları gibi sosyal yardımlar da yaptıklarını kaydetti.

Belediye olarak sadece çılgın projeler değil, gerçek ihtiyaçlara yönelik hizmetler ürettiklerini de hatırlatan Mansur Yavaş, yeşil alanlara ve su kaynaklarına önem verdiklerini dile getirdi. Ayrıca, pandemi sürecinde esnafa destek sağlayarak kira ertelemeleri yaptıklarını da sözlerine ekleyen ABB Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşın ekonomik zorluklarını hafifletmeye çalıştıklarının altını çizdi.

BİR KEZ DAHA DESTEK İSTEDİ

Belediyenin gerçek anlamda halka hizmet etmesi gerektiğini savunan Yavaş, gelecek dönemde de bu anlayışla çalışacaklarını ifade ederek, Ankara halkından destek istedi.

Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar, konuşmaların ardından vatandaşlara karanfil dağıtarak Yenimahalle Seçim Koordinasyonu Merkezi'ni gezdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri