ABB duyurdu: Boğaziçi Mahallesi’nde konut ihalesi yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak ilçesindeki Boğaziçi Mahallesi’nde yer alan ada ve parsellerle ilgili yeni bir ihale duyurusu yaptı.

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Mamak ilçesi Boğaziçi Mahallesi’ndeki 51126 ada 2 parsel ve 51123 ada 1 parsel üzerine kat karşılığı konut inşa edilmesi için ihale gerçekleştirilecek.

İhale, 13 Haziran 2024 Perşembe günü, saat 14.00 ve 14.10 arasında yapılacak. Şeffaflık ilkesi gereği, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ihalelerinde olduğu gibi bu ihale de ABB TV’den canlı olarak yayınlanacak. İhaleye katılmak isteyenlerin şartnameye uygun olarak başvurularını tamamlamaları gerektiği bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda ihaleyi canlı yayınlayarak, kamuoyunun süreci yakından takip edebilmesini sağlayacak. Mamak Boğaziçi Mahallesi’nde gerçekleştirilecek bu proje, bölgedeki konut ihtiyacını karşılamayı ve mahalledeki yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. Kat karşılığı yapılacak olan konut projesi, yatırımcılar için de önemli fırsatlar sunuyor.

İhale Tarihi: 13 Haziran 2024
Saat: 14.00 - 14.10
Yer: Ankara Büyükşehir Belediyesi
Canlı Yayın: ABB TV

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Boğaziçi Mahallesi’nde gerçekleştirilecek bu önemli ihale ile bölgedeki konut sorununa çözüm üretmeyi ve şehirdeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri