ABB EGO Spor Basketbol Takımı'ndan açık ara galibiyet!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin basketbol alanındaki temsilcisi olan EGO Spor Basketbol Takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde sezonun açılış maçında Samsun'un ev sahipliğindeki karşılaşmada rakibi Atakum Gelişim Takımı'nı 93-47 yenerek galibiyetle başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Basketbol Takımı ve Atakum Gelişim Takımı Samsun'da karşı karşıya geldi. ABB EGO Spor Basketbol Takımı 93-47'lik galibiyetle sahadan ayrıldı.

ETKİLİ BİR OYUN SERGİLENDİ

Samsun'da gerçekleşen müsabakada, ABB EGO Spor Basketbol Takımı üstün bir performans sergileyerek rakibini net bir skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısı 45-27 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

Maç boyunca etkili bir oyun sergileyen EGO Spor'da Efe Sert 16 sayı, Yiğit Elgün 12 sayı, Bartuğ Altıparmak 11 sayı, Erim Özdemir 10 sayı, Necmettin Ercan 11 sayı ve Alperen Ercan 13 sayı ile takımına katkı sağladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki spor kulüpleri, ulusal ve uluslararası arenalarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla adlarından sıkça söz ettiriyor. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde zirve mücadelesi veren ABB EGO Spor Basketbol Takımı da sezonun açılışında bu iddiasını bir kez daha ortaya koyarak galibiyetle ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri