ABB, giysi yıkama merkezleriyle öğrencilerin imdadına yetişiyor

Ankara'da öğrencilerinin yoğunlukla yaşadığı Yenimahalle ilçesine bağlı Emniyet Mahallesi'nde Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından açılan elbise yıkama merkezi, kısa sürede ilgi görmeye başladı. Yaklaşık 70 öğrenci şu ana kadar üye olarak düzenli bir şekilde merkezde çamaşırlarını yıkıyor. Merkezin sunduğu bu hizmet, özellikle çamaşır makinesi olmayan ya da yurtta kalan öğrenciler için büyük bir rahatlık sunuyor.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

ABB'nin Emniyet Mahallesi'nde açtığı giysi yıkama merkezi, özellikle çamaşır makinesi olmayan öğrenciler için büyük bir kolaylık sağlıyor. Yaklaşık 70 öğrenci merkeze üye olarak düzenli şekilde hizmetten faydalanıyor.

ABB tarafından Emniyet Mahallesi Atasoy Sokak'ta açılan giysi yıkama merkezi, 10 çamaşır ve 5 kurutma makinesi ile hizmet veriliyor. Öğrenciler hafta içi ve cumartesi günleri saat 09.00-17.00 arasında kıyafetlerini yıkayıp kurutabiliyor, çamaşırlarını de kendileri ütüleyebiliyor. Pazar günleri ise giysi yıkama merkezi kapalı. Deterjan ve yumuşatıcı gibi malzemeler ABB tarafından sağlanıyor.

KURTULUŞ, BEŞEVLER VE MAMAK'TAN SONRA EMNİYET MAHALLESİ'NE DE AÇILDI

Kurtuluş, Beşevler ve Mamak'tan sonra Emniyet Mahallesi'nde açılan ABB giysi yıkama merkezi mahallede duyulmaya başladı. Öğrenciler merkeze kayıt olmak için öğrenci belgesi, ikametgâh ve 2 vesikalık fotoğraf ile başvurabiliyor. Resmi tatiller ve pazar günü dışında sürekli hizmet veren merkez, çamaşır yıkama konusunda öğrencilere büyük bir rahatlık sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri