ABB harekete geçti, Ankara'da İzmir Caddesi'ne neşter atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İzmir-2 Caddesi'nin yenilenmesi için harekete geçti. Belediye ekipleri çok sayıda iş makinesi ile caddeyi baştan sona yenileme çalışmalarına başladı.

HABER: YASİN ŞAHİN

FOTOĞRAFLAR: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'nın önemli caddelerinden biri olan İzmir-2 Caddesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüme kavuşturulacak. İzmir-2 Caddesi'nin eskimesi nedeniyle başlatılan kentsel yenileme projesi kapsamında yapılan çalışmalar ile şehrin yaşam kalitesinin arttırılması hedefleniyor.

İzmir-2 Caddesi'nin zamanla eskimesi ve ihtiyaç duyduğu yenileme çalışmaları başladı. Yapılan çalışmalar sadece caddenin fiziksel görünümünü güzelleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda şehrin yaşam standartlarını yükseltmeyi de amaçlıyor.

CADDE YENİ GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Eskiyen caddeyi boydan boya yenilemeye başlayan işçiler, yeni proje kapsamında kaldırım, oturma alanları, yürüme alanları, park, cadde boyunca su süsleri ve peyzaj düzenlemeleri gibi çalışmalar için çalışıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ankara için yürüttüğü bu tür proje ve çalışmalar vatandaşlar tarafından, şehrin yaşam standartlarını yükseltme yolunda önemli adımlar olarak değerlendiriliyor. Ankara halkı da Yavaş'ın bu çabalarını memnuniyetle karşılarken; şehrin daha modern ve yaşanabilir bir yapıya kavuşmasına destek veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri