ABB İtfaiyesi araç filosunu güçlendirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yeni istasyonlar açarak ve filosuna eklediği araçlarla güçleniyor. Filosunu genişleten İtfaiye, 10 adet yangın ve su baskınına ilk müdahale aracı ile 5 adet arama kurtarma aracını envanterine dahil etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara acil durumlarda daha hızlı hizmet sunmak adına araç filosunu genişletiyor.

FARKLI ALANLAR İÇİN ÇOK SAYDA ARAÇ DAHİL EDİLDİ

İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, “Filomuza yeni 15 araç daha ekledik ve yeni dönemde filomuzu yüzde 88 oranında güçlendirmiş olduk” dedi.

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ise, 17 ambulansla Başkent'teki hasta nakil işlemlerini gerçekleştirirken, filosuna 5 yeni ambulans daha ekledi. Hastaları evlerinden hastaneye ve hastaneden evlerine taşıyan ambulanslar, ücretsiz hizmet sunuyor. Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal, “Ambulans yaşımızı gençleştiriyoruz, daha kaliteli ve güvenli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

BelPa AŞ, afet bölgelerine destek olmak için 5 mobil mutfak ve 2 ikram aracı temin etti. Genel Müdür Çağrı Durak, “Genişleyen araç filomuzla 7 gün 24 saat hizmet vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından üretilen Saha Kontrol Aracı, olası afetlere karşı hazır bekletiliyor. Afet İşleri Daire Başkanı Özkan Erel, “Afetler öncesinde tüm hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Son teknolojilerle donatılmış Saha Kontrol Koruma aracımız hazır durumda” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri