ABB ve EGO, ulaşım sorunu için vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor: Beypazarı'nda da vatandaş sorunları anlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların toplu taşıma konusunda yaşadığı sorunları yerinde dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyor. EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, Çubuk ve Etimesgut'tan sonra Beypazarı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın da katıldığı toplantıda, vatandaşların sorunları tek tek not alındı.

EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin, vatandaş buluşmasında, "Sorunları birebir dinliyoruz ve üzerinde çalışıyoruz. 4-5 ay gibi kısa bir süre sonra, çözümlerle ilgili şeffaf yönetim anlayışımız gereği hesap vermeye geleceğiz" dedi.

YOLCULARIN SORUNLARI BİREBİR DİNLENİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Başkent'in ulaşım ihtiyaçlarını belirlemek ve sorunların çözümü için gerçekleştirdiği ilçe toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda, Beypazarı Aile Yaşam Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya gelen EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve beraberindeki heyet, vatandaşların toplu taşıma ile ilgili yaşadığı sorunları dinledi ve çözüm önerilerini not aldı.

Engin, Beypazarı'ndaki toplantıda, "Amacımız; yolcuların kartlarıyla, sistemle, güzergâhlarla ve duraklarla ilgili yaşadığı sıkıntıları birebir dinlemek, doğru anlamak ve bunların çözümleri için çalışmalar gerçekleştirmek. Beypazarı özelinde daha çok özel taşımacılarla ilgili sorunlar dile getirildi. Ankara-Beypazarı arasındaki ulaşımın aktarma koşullarıyla ilgili sorunlar aldık. Bu sorunların hepsine çalışacağız. Sorunları birebir dinliyoruz ve çalışıyoruz. 4-5 ay gibi kısa bir süre sonra geri dönüş yapıp bu sorunlardan hangilerini çözebildik, hangilerini neden çözemedik konularında şeffaf yönetim anlayışımız gereği hesap vereceğiz. EGO olarak bir teknolojik dönüşüm yaşıyoruz ve bu dönüşümün sonunda genel sorunların yüzde 70-80'ini çözdüğümüzü hep beraber göreceğiz" dedi.

EGO Genel Müdürlüğü, bu ziyaretlerle vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyerek, çözüm üretmeyi ve bu çözümleri şeffaf bir şekilde paylaşmayı amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri