ABB ve Keçiören Belediyesi iş birliğinde ilçedeki yol çalışmaları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi koordinesinde ilçedeki yol genişletme çalışmaları sürüyor.

Keçiören’deki 695. Sokak ile Çorum Caddesi’ni birbirine bağlayan imar yolu yapım çalışması ile Yayla Mahallesi 329. Cadde, Şehit Mustafa Ercigez Caddesi, 1555. Cadde ve 332. Cadde’sindeki yol genişletme çalışmaları Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi iş birliğinde devam ediyor.

Keçiören’de trafiği rahatlatmak için yeni güzergâhlar oluşturduklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Keçiören’imizde hem sürücülerimizin hem de yayalarımızın rahat ulaşımı için gerekli planlamalarımızı yaptık. Yeni yol yapım projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Mesafeleri kısaltan, tasarruf sağlayan ve trafik güvenliğini artıran yeni imar yolu çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.

TRAFİK YOĞUNLUĞUNUN AZALMASI ÖNGÖRÜLÜYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Keçiören Belediyesi ekipleri, Yükseltepe Mahallesi’nde 695. Sokak ve Çorum Caddesi’ni birbirine bağlayacak imar yolunun yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 25 metre genişliğinde ve 750 metre uzunluğundaki bu yeni yol, hem zaman hem de yakıt tasarrufu sağlayarak bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefliyor. Ayrıca, yolun tamamlanmasıyla birlikte yaya ve araç güvenliğinde de önemli bir iyileşme sağlanacak. Hem sürücüler hem de yayalar, bu yoğun çalışmaların sonucunda daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşayacaklar.

Aynı zamanda Bağlum Hisar ve Karakaya mahallelerinde de yol genişletme çalışmaları eşzamanlı olarak sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri