ABB 'Yeni Dönem Başkanlar Buluşması'nı gerçekleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulusal Demokratik Enstitüsü (NDI) desteğiyle "Yeni Dönem Başkanlar Buluşması: Yerelde Güçlü Liderlik, Katılımcı Yönetim" toplantısına ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölbaşı Mogan Konukevi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, NDI Türkiye Mukim Ülke Direktörü Janet Sawaya, Prof. Dr. Kemal Görmez ve yerel yetkililer katıldı.

''HEDEF: VATANDAŞLARIN YAŞAM STANDARTLARINI İYİLEŞTİRMEK''

Toplantının açılışında konuşan Mansur Yavaş, başkent belediyesi olmanın getirdiği sorumluluğa vurgu yaparak, kaynakları etkili, ekonomik ve verimli kullanacaklarını belirtti. Yavaş, "Halkımızı karar alma süreçlerine dâhil etmeye ve gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri şeffaf bir şekilde paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.

Yavaş, mevcut iş birliklerini geliştirme ve yeni iş birliklerine açık olduklarını ifade ederek, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile vatandaşların yaşam standartlarını iyileştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, dezavantajlı kesimlere yönelik projelere ve yerel kalkınma desteklerine önem verdiklerini vurguladı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği Ankara'yı dünya başkentleriyle yarışır bir seviyeye getirme hedefinde olduklarını belirten Yavaş, şehrin vizyonunun Türk dünyasının en önemli başkenti olarak kalkınmak ve örnek bir şehir bırakmak olduğunu ifade etti. Yavaş, "Harcanan her kuruşun hesabını vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri