ABB'de değişim devam ediyor: Adnan Demirci görevden alındı, yerine Haydar Demir atandı

Ankara Büyükşehir Belediyesinde atamalar devam ediyor. Belediye iştiraklerinden BelPlas A.Ş'de Genel Müdür Adnan Demirci görevden alındı. Demirci yerine, 31 Mart seçimleri öncesinde CHP'den Mamak Belediye Başkan Aday Adayı olan Haydar Demir atandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinde görevden almalar ve atamalar devam ediyor. Son olarak 2019'dan beri Belplas A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan Adnan Demirci görevden alındı.

Demirci yerine, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde CHP'den Mamak Belediye Başkan Aday Adayı olan Avukat Haydar Demir atandı. Demir, atamasının ardından yaptığı açıklamada Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

Demir, "Ankara’ya BelPlas A.Ş. Genel Müdürü olarak hizmet paydaşlığımızda emeği geçen Mansur Yavaş Başkanıma, Ankara İl Başkanımız Sayın Ümit Erkol'a, İlçe Başkanımız Sayın Ali Rıza Erdek’e ve tüm sevenlerimize teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

EGO'DA DA GENEL MÜDÜR DEĞİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesinde değişimin yaşandığı bir diğer kurum EGO Genel Müdürlüğü olmuştu. 16 Nisan'da EGO Genel Müdürü olarak göreve başlayan Taylan Engin, 8 Ekim'de görevinden istifa etmişti. Engin yerine, Genel Müdür Yardımcısı Adem Yılgın, Genel Müdür Vekili olarak atanmıştı.

FIRAT GÖKÇE GÖREVDEN ALINMIŞTI

Ankara Büyükşehir ve Mamak Belediye Meclis Üyesi Fırat Gökçe, Mansur Yavaş tarafından ağustos ayında "Başkanvekili" görevinden alınmıştı. Gökçe'nin yerine Aycan Demir atanmıştı.

Gökçe, Yavaş tarafından görevden alınmasının ardından Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin tarafından Mamak Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri