ABB'den asfalt atağı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha konforlu bir şekilde seyahat edebilmesi adına Ankara'nın farklı ilçelerinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankaralı vatandaşların daha konforlu ve kaliteli bir yolculuk yapması adına Başkent'in farklı noktalarındaki yolları yeniliyor.

YOLLAR YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla, şehir içinde yenilenen yollar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. ABB, Başkent'in en çok kullanılan işlek yollarını yenileyerek hem vatandaşların güvenliğini sağladı hem de şehri yeni bir görünüme kavuşturdu.

Yapılan çalışmalar kapsamında, Kahramankazan, Altındağ, Mamak, Yenimahalle'deki ana yollar asfalt çalışmaları ile yenilendi.

Pursaklar ve Saray Fatih Mahallesi Çanakkale Caddesi'nde yolları yenilemek adına da asfalt serim çalışmaları devam ediyor. Çankaya ilçesinde yer alan Şehit Cengiz Karaca Mahallesi'nin 1134. Caddesi ve 1057. Caddesi'nde de vatandaşların konforu için asfalt serim çalışmaları yapılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri