ABB'den minik mezunlarına karne!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Türkiye’nin en büyük Engelsiz Çocuk ve Gündüz Bakımevi'nde, özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren, 14 çocuk, düzenlenen törenle karnelerini alarak ilkokula adım attı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreni, çocukların aileleriyle bir araya geldiği bir etkinlikle kutlandı. Törende, çocuklar ve aileleri birlikte keyifli zaman geçirdi. Program kapsamında, Babalar Günü de unutulmadı.

''BENZER ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK''

Babalar, çocuklarının mutluluğuna ortak olmak için düzenlenen etkinliklerde bir araya geldi. Çuval yarışı, sandalye kapmaca ve kaşıkla yumurta taşıma gibi eğlenceli oyunlarla dolu gün boyu süren etkinlikte babalar, çocuklarıyla birlikte kıyasıya yarışarak keyifli anlar yaşadı.

Engelsiz Çocuk ve Gündüz Bakımevi Müdürü Meryem Güçkıran, etkinlik hakkında şunları belirtti: "Bugün burada öğrencilerimizin mezuniyetlerini kutlamanın yanı sıra, Babalar Günü'nü de unutmayarak güzel ve eğlenceli bir program düzenledik. Velilerimiz de bu programlara büyük ilgi gösterdiler. Karnelerini alan öğrencilerimizin sevinçleriyle birlikte Babalar Günü'nü de coşkuyla kutlamış olduk. Bundan sonra da benzer etkinliklerimiz devam edecek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri