ABB'den vatandaşlara 'spora teşvik' etkinliği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri spor yapmaya teşvik eden yeni projelerle sağlıklı yaşamı desteklemeye devam ediyor. “Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent” sloganıyla başlatılan “Parklarda Spor” etkinlikleri, pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri 08.30-11.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu projesi, kent genelinde 17 parkta uzman spor eğitmenleri eşliğinde yürütülüyor. Etkinliklerde, jimnastikten koşuya, esneme hareketlerinden spor aletlerinin kullanımına kadar çeşitli aktiviteler sunuluyor. Spor yaparken yapılan hatalar hakkında da bilgi veren beden öğretmenleri, vatandaşların daha bilinçli ve sağlıklı spor yapmalarını sağlıyor.

''DEĞERLİ BAŞKENTLİLERE SAĞLIK İÇİN SPOR YAPTIRIYORUZ''

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Spor Proje Sorumlusu Nil Nihal Duman, projeye olan yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü tarafından koordine edilen Sağlıklı Adımlar Sağlıklı Başkent sloganlı Parklarda Spor Etkinlikleri 5 Haziran’da başlamış bulunmaktadır. Değerli Başkentlilere sağlık için spor yaptırıyoruz. Değerli beden eğitimi öğretmenlerimiz ve uzman antrenörlerimizle sahalardayız.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri