ABB'nin üniversite tanıtım ve tercih günlerine yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri etkinliği, Gençlik Parkı Opera Girişi'nde büyük bir katılımla başladı. Binin üzerinde öğrencinin katılım gösterdiği etkinlikte, çimlere minderler atıldı ve limonata ikram edildi.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri etkinliği, dün itibarıyla Gençlik Parkı Opera Girişi'nde başladı. Etkinlik, öğrencilere ve ailelerine yönelik çeşitli faaliyetler ve bilgilendirme fırsatları sunarak büyük bir ilgiyle karşılandı dünden bugüne binin üzerinde öğrenci katılım gösterdi.

LİMONATA İKRAMI GELENLERİ SERİNLETTİ

Etkinlik alanına çimlere minderler atılarak rahat bir ortam yaratıldı ve katılımcılara limonata ikram edildi. Öğrenciler ve aileleri, bu sıcak yaz günlerinde serinlemek ve rahatça vakit geçirmek için bu etkinlikten oldukça memnun kaldılar.

ETKİNLİK DEVAM EDİYOR

Dünden bu yana binin üzerinde öğrencinin katılım gösterdiği etkinlik, bugün saat 18:00'e kadar devam edecek. Üniversite adayları, tercih edecekleri bölümler ve üniversiteler hakkında detaylı bilgi alarak, kariyer planlamalarını yapma fırsatı buluyorlar.

ÜNİVERSİTE ANKARA'DA OKUNUR DİYEREK SESLENMİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda: "Değerli Evlatlarım, Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’ne hepinizi bekliyoruz. Unutmayın, üniversite Ankara’da okunur," diyerek tüm öğrenci ve ailelerini etkinliğe davet etmişti. Yavaş'ın bu çağrısı, etkinliğe olan ilgiyi artırdı, binlerce öğrenci paylaşıma etkileşim yaptı.

ÖĞRENCİ VE AİLELERİNDEN MEMNUNİYET

Etkinliğe katılan öğrenciler ve aileleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlikten oldukça memnun olduklarını belirttiler. Üniversite tercih döneminde böyle bilgilendirici ve destekleyici etkinliklerin düzenlenmesinin kendileri için çok değerli olduğunu vurguladılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri