ABB'ye çağrı: Buraları tamir etmek için kaç kişi ölmeli?

Samsun Yolu-Akköprü istikametinde bulunan Çiğiltepe ve Yeşilbayır alt-üst geçitler adeta tehlike saçmaya devam ediyor. Haberini yaptığımız güzergâhta hâlâ önlem alınamaması sürücüler için tehlikenin devam ettiğini gösteriyor.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Samsun Yolu-Akköprü istikametini kullanan sürücüler ve yolcular her gün olası tehlike ile karşı karşıya kalıyor. Vatandaşlar, Ankara'daki üst geçitlerde oluşan tehlikelerin bir an evvel giderilmesini talep ediyor.

anadolugazete.com.tr olarak daha önce gündeme getirdiğimiz ve yetkililerden çözüm beklediğimiz haberimizin üzerinden aylar geçmesine rağmen Başkent Ankara'da birçok alt ve üst geçitte bulunan demir kırıkları ve beton kırıkları tehlike saçmaya devam ediyor.

Altından ve üstünden binlerce araç ve yayanın geçtiği alt-üst geçitler paslı demirleri, dökülen betonlarıyla ciddi bir tehlike yaratıyor. Tehlike saçan ve tedirginlik yaratan bu alt ve üst geçitler için yetkililerin henüz bir adım atmamış olması insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri