Açık havada caz keyfi: “Bizim Caz” Uğur Mumcu Parkı’ndaydı

Çankaya Belediyesi, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunu bir kez daha kanıtlayarak caz tutkunlarını bir araya getirdi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Caz Topluluğu tarafından düzenlenen "Bizim Caz" etkinliği, bu yıl ikincisiyle Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleşti.

Halkın sanatla buluşmasına katkı sağlayan Çankaya Belediyesi, açık hava etkinliğiyle caz severlere unutulmaz bir hafta sonu sundu. Soğuk havaya rağmen, genç caz müzisyenlerinin canlı performansları etkinliğe katılanların yüzlerini güldürdü.

BEĞENİ TOPLADI

Etkinlikte ODTÜ Caz Topluluğu’ndan "Muhabbet Kuşları", "Eskambambo" ve "Mama’s Big Band" gibi gruplar sahne alarak caz müziğinin en güzel örneklerini sergiledi.

Etkinliğin en dikkat çekici anlarından biri de, müzisyenlerin doğaçlama performanslar sergilediği Jam Session bölümü oldu. Genç ve usta caz sanatçılarının bir araya gelerek melodiler üzerinde özgürce çaldıkları bu anlar, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Çankaya Belediyesi'nin sanata verdiği destekle birlikte, "Bizim Caz" etkinliği, caz müziği tutkunlarına keyifli bir atmosfer sundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri