Ahi kadınlarından Ankara İl Tarım Müdürü Korkmaz'a ziyaret

Anadolu Ahileri Kadın Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Şimşek Çavuş ve beraberindeki heyet Ankara İl Tarım Müdürü Bülent Korkmaz’ı ziyaret etti.

Anadolu Ahileri Kadın Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Şimşek Çavuş, Asula Kadın Kooperatifi Başkanı Şenay Gürel, Ahi Kadın Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ile Bağımsız Denetçiler Dernek Başkanı ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş’tan oluşan bir heyet ile Ankara İl Tarım Müdürü Bülent Korkmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette üst birliğin faaliyetleri ve ortağı olan kooperatifler için ürettiği projeler hakkında İl Tarım Müdürü Korkmaz’a sunum yapıldı. Ankara İl Tarım Müdürü Bülent Korkmaz ise kooperatiflere tarımsal üretimi desteklemek için proje karşılığı hibe verdiklerini söyledi.

Ziyarette konuşan Anadolu Ahileri Kadın Kooperatifleri Üst Birliği Başkanı Gülcan Şimşek Çavuş, birliğin eğitim yetkisine sahip olduğu ifade ederek, kooperatiflere farkındalık eğitimlerini ücretsiz olarak verebileceklerini aktardı. Çavuş, "Ankara İl Tarım Müdürümüz Bülent Korkmaz’a kabulleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyarete ayrıca; Asula Kadın Girişimi Kooperatifi, Angora Kadın Kooperatifi, Hüma Kadın Girişimi kooperatifi Başkan ve üyeleri de katıldı.

Ziyaretin anısına Ankara İl Tarım Müdürü Korkmaz'a "Kaman Cevizi" takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri